• Ağustos 22, 2019

Genel başkanımız Sn. Rıdvan Söylemez, büyük İzmir yangınında karşı ateş taktiği ile ateşin yönünü değiştirerek büyük felaketi önleyen fakat belli çevrelerce sosyal medyada hak etmediği bir şekilde farklı şekillerde itham edilen Orman Genel Müdürlüğü’müzün alanında uzman bir çalışanı olan Özkan Özbedel’i destek mahiyetinde ziyaret ederek tebrik etti.

Artırılabilir orman varlığı, temiz çevre ve güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden adeta göğsünü siper eden ve Orman Genel Müdürlüğü’müzün alanında en iyi yetişmiş Özkan Özbedel gibi insanların kolay yetişmediğini ifade eden Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanımız Sn. Rıdvan Söylemez, “Kahraman ormancımıza dertleri çevre dışında herşey olan bir takım çevreler tarafından iftira atılmasını ve ülkemizin gündeminin bu denli meşgul edilmesini Çevre ve Orman Derneği genel merkezi olarak kabul etmiyor, Özkan Özbedel ve ülkemiz için canlarını ateşe atan tüm yargın personelinin yanında bugün olduğu gibi yarın da duracağımızı tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.” ifadelerini kullandı.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Sn. Rıdvan Söylemez’in destek ziyaretini çok anlamlı bulduğunu ifade eden Orman Genel Müdürlüğü çalışanımız Özkan Özbedel, tek amaçlarının daha yeşil bir Türkiye için var güçleriyle çalışmak olduğunu ifade etti. Söylemez, ziyaretin dışında Özbedel’e başarılı çalışmalarından dolayı hediye takdiminde bulundu.